Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
Pentagram Eon Vector - problem z wyświetlaczem
Od 1 do 4 z 4
Dybix
Member
Utworzony: 2011.07.25 13:34
Witam,
Wczoraj wieczorem po włączeniu mp4 zauważyłem na lewej części wyświetlacza pionowe białe paski. Dodam, że taki problem już wcześniej miał miejsce, lecz po ponownym włączeniu i wyłączeniu ustępował. Tym razem tak się nie stało. Mp4 dość często się zawiesza, co również utrudnia korzystanie z niego. Co z tym zrobić? Zadzwonić na infolinie podaną na karcie gwarancyjnej czy może od razu odesłać do serwiwsu?
pzodrawiam
~Dybix
Wczoraj wieczorem po włączeniu mp4 zauważyłem na lewej części wyświetlacza pionowe białe paski. Dodam, że taki problem już wcześniej miał miejsce, lecz po ponownym włączeniu i wyłączeniu ustępował. Tym razem tak się nie stało. Mp4 dość często się zawiesza, co również utrudnia korzystanie z niego. Co z tym zrobić? Zadzwonić na infolinie podaną na karcie gwarancyjnej czy może od razu odesłać do serwiwsu?
pzodrawiam
~Dybix
Gosia10610
Member
Utworzony: 2012.03.16 15:44
Hej.
Także mam problem. Któregoś dnia próbowałam włączyć mp4, niestety nie dało rady...
Dziwne, działała wcześniej normalnie, co mogło być przyczyną.
Nie raz pomaranczowy ekran, z plamą, czasem ekran czerwony, albo wgl nic nie ma. dotyk- świecące klawisze, wydaje mi się, że też nie działają jak trzeba- zresztą nie wiem, bo nie mogę sie do manu dostać.
Komputer go czyta.
Co może być nie tak?
Nie mam gwarancji...
Także mam problem. Któregoś dnia próbowałam włączyć mp4, niestety nie dało rady...
Dziwne, działała wcześniej normalnie, co mogło być przyczyną.
Nie raz pomaranczowy ekran, z plamą, czasem ekran czerwony, albo wgl nic nie ma. dotyk- świecące klawisze, wydaje mi się, że też nie działają jak trzeba- zresztą nie wiem, bo nie mogę sie do manu dostać.
Komputer go czyta.
Co może być nie tak?
Nie mam gwarancji...
balibali
Member
Utworzony: 2012.03.16 16:02
Ty masz zupełnie inny model Slide-R niż ten wątek załóż oddzielny bo to nie ma związku z Vectorem. Może pomóc wymiana softu tu masz http://download.pentagram.eu/pl/sterowniki/multimedia/pentagram/mp4/ ale najlepiej napisz jeszcze na pomoc@pentagram.pl
Od 1 do 4 z 4