Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
Pentagram Vanquish MINI P 5104-Proszę o Pomoc
Od 1 do 2 z 2
HHHChristianLayla
Member
Utworzony: 2011.08.02 18:47
Witam.Mam problem z odtwarzaczem(nazwa i model podałem w nazwie tematu):
Kupiłem ten odtwarzacz,jednak były z nim problemy,oddałem do serwisu,a tam uznali ze się nie da naprawic i mi nowy przyslali.
z nowym jest to samo co ze starym,a konkretniej nie da się go naładować i wgrać muzy.
Dioda jakiś czas miga,potem świeci się i gdy wylącze usb i włącze znowu to znów miga a potem się swieci,jdnak nie pokazał mi się dysk z pent mini.
jak juz sie ten dysk pokaze i w niego wejde to odrazu znika i nie moge wgrac pliku.
caly czas jest to samo: miga a potem swieci,jednak po wylaczeniu i walczeniu odtwarzacza wylacza sie i trzeba znow ladowac.
moje pytanie:znow jakas wada?
ile to ma sie ladowac godzin i czy tak ma byc?
Przepraszam za ortografie ale jestem cały zly bo chyba pieniadze poszly w bloto.
Bardzo prosze o pomoc
Kupiłem ten odtwarzacz,jednak były z nim problemy,oddałem do serwisu,a tam uznali ze się nie da naprawic i mi nowy przyslali.
z nowym jest to samo co ze starym,a konkretniej nie da się go naładować i wgrać muzy.
Dioda jakiś czas miga,potem świeci się i gdy wylącze usb i włącze znowu to znów miga a potem się swieci,jdnak nie pokazał mi się dysk z pent mini.
jak juz sie ten dysk pokaze i w niego wejde to odrazu znika i nie moge wgrac pliku.
caly czas jest to samo: miga a potem swieci,jednak po wylaczeniu i walczeniu odtwarzacza wylacza sie i trzeba znow ladowac.
moje pytanie:znow jakas wada?
ile to ma sie ladowac godzin i czy tak ma byc?
Przepraszam za ortografie ale jestem cały zly bo chyba pieniadze poszly w bloto.
Bardzo prosze o pomoc
karczu
Member
Utworzony: 2011.08.03 09:36
Nie ma co od razu panikować, masz gwarancję to ci wymienią jak coś znowu. Takie małe urządzenie nie ma większej baterii niż 600-800mAh a ładowanie to pewnie nie dłużej niż 2-3h (jak będziesz trzymał dłużej też się nic nie stanie) byle tylko tą dedykowaną ładowarką, jak nie będzie efektu podłącz do usb komputera, tylko ładowanie może być wtedy zależnie od przycisku Power (ON lub OFF) lub czegoś takiego.
Podłącz go na innym kablu, innym porcie usb i innym kompie, jak coś rusz kablem przy wtyku w odtwarzaczu, jak będzie coś nie tak to odłączy mp3 od komputera.
Podłącz go na innym kablu, innym porcie usb i innym kompie, jak coś rusz kablem przy wtyku w odtwarzaczu, jak będzie coś nie tak to odłączy mp3 od komputera.
Od 1 do 2 z 2