Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »

Pentagram Vanquish r Touch, nie wlacza sie

Utworzony: 2011.08.04 14:38

Witam!
Nie dawno zakupiłem w/w odtwarzacz, na aukcji allegro, ale od sklepu.
Przez 2 tyg(tyle co gwarancja rozruchowa) działał bez zarzutu.
Przedwczoraj przez caly dzień podłączony był do ładowarki. Czasem go włączyłem, nie odłączając od ładowarki i puszczałem muzykę. Wczoraj odłaczyłem go od ładowarki i schowalem do kieszeni, za jakas godzine/dwie chcialem go wlaczyc zeby posluchac muzyki, a tu zonk: gdy przelaczylem na On i nacisnalem przycisk zasilania zaswiecily mi sie tylko przyciski i zgasly,a ekran pozostal czarny.Zaraz ponownie próbowałem wlaczenia odtwarzacza, tylko tym razem trzymalem przycisk dluzej, ku mojemu zdziwieniu podswietlaly sie tylko przyciski dotykowe(tak co 2 sekundy) i gasly. po powrocie gdy podlaczylem go do komputera dzialo sie to samo - czyli migaly przyciski, a ekran byl czarny. Nie da sie go równiez wprowadzic w tryb aktualizacji FW.
Czy sprzet jest jeszcze do uratowania, czy mam niezbyt tani przycisk do papieru?
Pozdrawiam szymicz

Utworzony: 2011.08.07 15:07

mam taką samą historię z modelem volt, po trzecim ładowaniu już się nie uruchomił, nic nawet nie świeci/ jestem wściekła, mieszkam w UK i nie mam ze sobą papierów gwarancyjnych, zresztą nie jestem pewna na jak długo są/ nie polecam; pieniądze w błoto