Kategoria: Nawigacja GPS »
EVO 5 transmiter FM
Od 1 do 4 z 4
Szulii
Member
Utworzony: 2011.08.07 20:42
Witam, od 2 miesiecy jestem posiadaczem EVO 5. NAwigacja sprawdza sie znakomicie jak na ta chwile. Niestety sa 2 rzeczy ktore sa na niekorzyść :
1- w sloneczne dni wszytsko odbija sie od wyswietlacza
2- transmiter FM
DO tego 2 problemu chciałbym sie odniesc w tym watku.
Prosze o odpowiedz uzytkownikow badz dystrybutora. Po ustawieniu transmitera ( probowalem na 3 radiach ) bardzo cicho przekazany jest dzwiek i musze zrobic bardzo glosno radio co za tym idzie straszne szumy . Prosze o odpowiedz jak jest u innych.
Jeszcze jedno pytanie do producenta czy dziwke ptrzez transmiter przekazywany jest dzwiekiem stereo czy mono?
Czy ktos probowal podlaczyc przez wyj sluchawkowe dzwiek do jakiegos radia ?
Pozdrawiam i dziekuej za odpowiedzi
1- w sloneczne dni wszytsko odbija sie od wyswietlacza
2- transmiter FM
DO tego 2 problemu chciałbym sie odniesc w tym watku.
Prosze o odpowiedz uzytkownikow badz dystrybutora. Po ustawieniu transmitera ( probowalem na 3 radiach ) bardzo cicho przekazany jest dzwiek i musze zrobic bardzo glosno radio co za tym idzie straszne szumy . Prosze o odpowiedz jak jest u innych.
Jeszcze jedno pytanie do producenta czy dziwke ptrzez transmiter przekazywany jest dzwiekiem stereo czy mono?
Czy ktos probowal podlaczyc przez wyj sluchawkowe dzwiek do jakiegos radia ?
Pozdrawiam i dziekuej za odpowiedzi
Artik
Member
Utworzony: 2011.08.07 22:17
U mnie podobnie. Dźwięk jest cichy, słychać szumy. Dźwięk chyba stereo, nie wyobrażam sobie inaczej.
Acmon
PentaModerator
Utworzony: 2011.08.08 10:36
Wysłany przez: SzuliiPo ustawieniu transmitera ( probowalem na 3 radiach ) bardzo cicho przekazany jest dzwiek i musze zrobic bardzo glosno radio co za tym idzie straszne szumy .
Poziom głośności odtwarzacza (GPS) powinien być zoptymalizowany do poziomu głośności radia, ponieważ każdy odbiornik radiowy, instalacja antenowa w aucie zachowuje się inaczej.
Wysłany przez: SzuliiJeszcze jedno pytanie do producenta czy dziwke ptrzez transmiter przekazywany jest dzwiekiem stereo czy mono?
Stereo.
Szulii
Member
Utworzony: 2011.08.23 20:39
Witam ponownie, niestety zrobiłem tak jak admin napisał i cały czas występują piski i charczenie, wiec postanowiłem podłączyć poprzez gniazdo słuchawkowe z nawigacji do wej AUX w radiu i niestety sytuacja jest podobna.
Czy mam "pechowy" egzemplarz?
Czy inni też mają podobne sytuacje?
Czy mam "pechowy" egzemplarz?
Czy inni też mają podobne sytuacje?
Od 1 do 4 z 4