Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
Pentagram Vanquisch Volt [P 5103] - proszę o pomoc!
Od 1 do 3 z 3
Dyeing
Member
Utworzony: 2011.08.08 11:29 Zmieniony: 2011.08.08 11:30
Witam! Przepraszam, że temat nie mówi zbyt dużo o zaistniałym problemie, aczkolwiek nie wiem do końca, co jest jego przyczyną. Mianowicie, dzisiaj, może niecałe dwie godziny temu przyszedł kurier z moim nowym pentagramem. Więc oczywiście pierwsze co zrobiłem to rozpakowałem przesyłkę, przeczytałem instrukcję, zapoznałem się z nawigacją. Ale w pewnym momencie odtwarzacz przestał reagować na wciskanie guzików. W instrukcji jest napisane, jak rozwiązać taki problem - wcisnąć reset, w celu wyłączenia odtwarzacza. Zrobiłem to. Ale gdy chciałem go uruchomić ponownie... na ekranie bez zmian nic się nie pokazało. Powtórzyłem tę czynność, ale dalej nic. Może Wy wiecie jak rozwiązać ten problem? Byłbym naprawdę bardzo wdzięczny, bo szkoda było wydawać tyle pieniędzy, żeby od razu przestał działać.
wanzel_morda
Member
Utworzony: 2011.08.08 11:32
Nie jest przypadkiem rozładowany - jak jest mocno nie daje znaków życia. Zostaw na 30 min pod ładowarką i spróbuj włączyć.
Dyeing
Member
Utworzony: 2011.08.08 11:35
Nie, nie. Baterię miał prawie pełną. Teraz ponownie spróbowałem zresetować. O, dziwo - udało się. Z tego co widzę, wszystko już jest w należytym porządku.
Od 1 do 3 z 3