Kategoria: Nawigacja GPS »

Pentagram P5210 brak skrótu, gwarancja

Utworzony: 2011.08.25 20:10

Witam wygrałem nawigację P5210 w pewnym konkursie. I mam problem z gwarancją. Mianowicie właściciel portalu nie dostarczył mi żadnego dokumentu przekazującą mi wygraną danego dnia, a karta gwarancyjna nie jest podbita. Kiedy poprosiłem o taki dokument odp brzmiała że wystawiają takie coś dla produktów powyżej 700 zł. Co mogę zrobić żeby nie stracić przysługującej mi gwarancji.
2. Jak wchodzę do Windowsa CE w instrukcji pisze żeby wrócić do poprzedniego menu wystarczy na pulpicie wcisnąć przycisk mainmenu jednak takie ikonki nie ma i w całym systemie też. Rozwiązaniem póki co okazało się wciskanie w folderze przycisku PowerOff wyłączenie nawigacji i ponowne uruchomienie. Czy taki skrót mogę stworzyć sam ?

Utworzony: 2011.08.25 22:16

Jeśli jest podobnie jak w P5230 to wejdź do katalogu Windows i poszukaj programu PVShell.exe. W P5230 nie da się go uruchomić po wejściu do WinCE, ale w P5210 może być innaczej. Jeśli uruchomisz ten program i pojawi się menu - wszystko czego potrzebujesz to skrót do PVShell.exe.

Instrukcję masz w załączniku.

Utworzony: 2011.09.12 11:13

Dodatkowo.

PENTAGRAM Nomad [P 5210]
Nowe Menu.
Wyprowadzenie ikony Menu systemowego dla urządzeń o numerze seryjnym:
- xxxxxD49xxxxxx,
- xxxxxE49xxxxxx,
- xxxxxF49xxxxxx,
- xxxxxG49xxxxxx,
- xxxxxH49xxxxxx,
- xxxxxI49xxxxxx,
- xxxxxJ49xxxxxx.

http://download.pentagram.eu/pl/sterowniki/gps/nomad/Wyprowadzenie_ikony_Menu_pod_WinCE_new_menu.pdf

PENTAGRAM Nomad [P 5210]

Stare Menu.
Wyprowadzenie ikony Menu systemowego dla urządzeń o numerze seryjnym:
- xxxxxD49xxxxxx,
- xxxxxE49xxxxxx,
- xxxxxF49xxxxxx,
- xxxxxG49xxxxxx.

http://download.pentagram.eu/pl/sterowniki/gps/nomad/Wyprowadzenie_ikony_Menu_pod_WinCE.pdf

Wysłany przez: Bell206wygrałem nawigację P5210 w pewnym konkursie.

Jeżeli wystąpi konieczność skorzystania z gwarancji proszę do tej karty gwarancyjnej dołączyć potwierdzenie wygranej (otrzymane od organizatora) wraz z datą przyznania nagrody.