Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
Gwarancja
Od 1 do 3 z 3
miami
Member
Utworzony: 2011.08.28 23:04
Jakiś czas temu oddałem odtwarzacz na gwarancji [eon 5116], chodziło o wymianę gniazda słuchawkowego. Po powrocie z serwisu zauważyłem, że zupełnie niepotrzebnie wymieniono mi przedni panel. W starym odtwarzaczu (miał ok 1,5 roku) plastiki były wysokiej jakości, karta pamięci wchodziła bez problemu i co chyba najważniejsze nic nie odstawało. Po powrocie z serwisu karty pamięci ciężko włożyć, po włożeniu są nie wykrywane, ciężko je wydostać (zostają w odtwarzaczu), plastiki z boku wyglądają jak z taniej zabawki z targu, firmware został zmieniony do wersji 2.20 i co najważniejsze blaszka tylna odstaje od reszty odtwarzacza (jakieś 2-3mm). Ogólnie bieda z nędzą. Wydaje mi się wręcz, jakby w serwisie wymienili mi odtwarzacz na zupełnie inny. Co zrobić w tej sytuacji? Czy mogę zgłosić niezadowolenie z usługi gwarancyjnej, odesłać odtwarzacz i prosić o ponowne jej przeprowadzenie?
Acmon
PentaModerator
Utworzony: 2011.09.12 12:03
Proszę o kontakt z serwisem Pentagram Polska z Panem Piotrem Ziemkiewiczem.
miami
Member
Utworzony: 2011.09.12 12:31
Sprawa została już dawno wyjaśniona, mp3 przesłane z powrotem do serwisu. Odtwarzacz po powrocie sprawuje się świetnie :D Dziękuję serwisowi Pentagram!
Od 1 do 3 z 3