Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
Odtwarzacz eon cineo gold - problem i warunki gwarancji
Od 1 do 6 z 6
Hirutaro
Member
Utworzony: 2011.09.04 13:37
Witam wszystkich. No więc odtwarzacz mam już kilka miesięcy. Odtwarzaczem jest Eon Cineo Gold 2GB. Niestety ostatnio coś się stało z gniazdem mini-jacka. No więc jest tak, jedna ze słuchawek nie działa (to nie jest wina słuchawek, sprawdzałem to na kilku innych urządzeniach). Zaczyna ona działać dopiero wtedy, kiedy docisnąć jacka do brzegu (co jest szkodliwe, bo ów móże tam nieopatrznie zostać).
Teraz przejdę do sedna sprawy. Po nalepce, która była na połączeniu dwóch części (ekranu z obudową) nie ma ani śladu. Najpierw pojawiła się na niej rysa, a potem zeszła.
Prawdopodobnie była to plomba.
Czas na moje pytanie: czy da się coś zrobić? Czy gwarancja już mnie nie obowiązuje?
Teraz przejdę do sedna sprawy. Po nalepce, która była na połączeniu dwóch części (ekranu z obudową) nie ma ani śladu. Najpierw pojawiła się na niej rysa, a potem zeszła.
Prawdopodobnie była to plomba.
Czas na moje pytanie: czy da się coś zrobić? Czy gwarancja już mnie nie obowiązuje?
kosami
Member
Utworzony: 2011.09.08 15:01
Wysyłaj i plomba się nie przejmuj http://forum.pentagram.pl/discussion/627/plomba-gwarancyjna-eon-cineco/#Item_0
Hirutaro
Member
Utworzony: 2011.09.09 21:13
Dziękuję za odpowiedzi. Co do tematu, do jakiego mnie odesłałeś. Czytałem go. Tylko, że ta moja ,,nalepka" była na łączeniu ekranu z obudową.
W dodatku plomba według gwarancji jest potrzebna x.x
W dodatku plomba według gwarancji jest potrzebna x.x
Acmon
PentaModerator
Utworzony: 2011.09.12 10:06
Nie ma znaczenia czy naklejka znajdowała się na obudowie, łączeniu obudowy czy też jej tam nie było. Naklejka ta nie stanowi plomby gwarancyjnej.
Hirutaro
Member
Utworzony: 2011.09.13 19:31
Dziękuję, już otrzymałem odpowiedź z serwisu.
Jeśli nie było ingerencji we wnętrzu urządzenia, to serwis na pewno przyjmie odtwarzacz :)
Temat można zostawić dla potomnych.
Ew. mogę napisać jak przebiegła naprawa :]
Jeśli nie było ingerencji we wnętrzu urządzenia, to serwis na pewno przyjmie odtwarzacz :)
Temat można zostawić dla potomnych.
Ew. mogę napisać jak przebiegła naprawa :]
Od 1 do 6 z 6