Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
PENTAGRAM Vanquish VOLT [P 5103] - wtf?
Od 1 do 14 z 14
loku
Member
Utworzony: 2011.09.24 08:00 Zmieniony: 2011.09.24 08:14
Witam zakupiłem PENTAGRAM Vanquish VOLT [P 5103]
i trochę się zdziwiłem...
1)ustawienia po ponownym włączeniu wracają do fabrycznych - siła głosu, equalizer,przesuwanie id tagów wtf?
2) nie mogę wejść w podmenu transmitera?! - może coś źle robię...
3) podczas słuchania radia nie można zmienić equalizera
to po co w instrukcji jest napisane że ustawienia trzeba zapisać potwierdzając PLAY - skoro one nie trzymają:/
i trochę się zdziwiłem...
1)ustawienia po ponownym włączeniu wracają do fabrycznych - siła głosu, equalizer,przesuwanie id tagów wtf?
2) nie mogę wejść w podmenu transmitera?! - może coś źle robię...
3) podczas słuchania radia nie można zmienić equalizera
to po co w instrukcji jest napisane że ustawienia trzeba zapisać potwierdzając PLAY - skoro one nie trzymają:/
Dodo
Member
Utworzony: 2011.09.24 23:16
No właśnie. Ja też go mam (wcześniej miałem wersję też 5103, ale starszą) i nie wiem, dlaczego zepsuli to, co działało w porządku.
elfik
Member
Utworzony: 2011.09.28 15:33
jak długo trzeba ładować odtwarzacz pierwszy raz ? wiecie ?
urke67
Member
Utworzony: 2011.09.28 21:02
około 4 godzin,w menu narzędzia masz dokładny wskaźnik naładowania aku (%)
Rafael
Member
Utworzony: 2011.09.30 12:27
Również proszę o pomoc. Odtwarzacz nie włącza się. W ogóle nic się nie dzieje, trzymam przycisk do włączania i nic. Komputer też nie widzi urządzenia, podłączenie do ładowania nic nie daje.
wanzel_morda
Member
Utworzony: 2011.09.30 13:50
Zmiana kabla to raz, dwa zobacz czy zmienia się kolor diody na ładowarce jak podłączysz pod mp3 (przy ładowaniu, po podłączeniu kabla kolor diody powinien się zmienić - nie na każdej ładowarce ale na większości, na próbę można podłączyć inne urządzenie). Trzy jak się zmienia to odczekaj jakieś 10-15 min i wtedy spróbuj włączyć. Jak dalej nić to naciśnij przycisk reset i znowu spróbuj włączyć.
Rafael
Member
Utworzony: 2011.09.30 16:29 Zmieniony: 2011.09.30 16:34
Po podłączeniu mp3 do ładowarki dioda świeciła przez cały czas na zielono. Po podłączeniu komórki do ładowarki normalnie ładuje i po naładowaniu dioda zmienia barwę z czerwonej, na zieloną...
Naciśnięcie resetu nic nie dało, chwilowe trzymanie go i późniejsza próba włączenia również.
Naciśnięcie resetu nic nie dało, chwilowe trzymanie go i późniejsza próba włączenia również.
wanzel_morda
Member
Utworzony: 2011.09.30 17:21
Stan diody się nie zmienia albo uszkodzony układ zasilania w baterii, albo coś nie tak z gniazdem usb.
Rafael
Member
Utworzony: 2011.09.30 17:33
Ale w sumie co to ma do rzeczy, jak mi się odtwarzacz nie chce włączyć ? Rozumiem jakbym chciał naładować mp3 lub przesłać pliki, ale jak chcę sobie normalnie muzyki posłuchać to też jest wejście USB potrzebne?
wanzel_morda
Member
Utworzony: 2011.10.03 09:21
Jak bateria jest rozładowana lub jej układ kontroli uszkodzony a gniazdo USB nie działa to jak chcesz włączyć, skąd ma brać prąd.
kz
Member
Utworzony: 2011.10.06 11:26
Witam.Tez mam problem z mp3,kupiłem model Vanquish 4 giga,ładował sie całą noc i jeszcze trochę i nie da rady włączyć.Jade do sklepu oddaje dostaje drugi model i sytuacja ta sama-cała noc ładowania i nad ranem za nic w świecie nie może się włączyć.Może ja coś źle robię?
wanzel_morda
Member
Utworzony: 2011.10.06 13:48
Odłącz od zasilani, przytrzymaj prze kilka sekund (4-5) power, puść i zobacz czy na wyświetlaczu się pojawia. Jak podłączasz zasilanie dioda zmienia stan, wyświetla się coś na wyświetlaczu, możesz go wtedy włączyć.
Spróbuj nacisnąć reset i wtedy włączyć.
Spróbuj nacisnąć reset i wtedy włączyć.
loku
Member
Utworzony: 2011.10.17 18:14
JAK SIĘ ROBI W TEJ MP3 WŁASNĄ LISTĘ ODTWARZANIA?
w zakładce Muzyka jest folder - moje listy odtwarzania...ale jak się je robi?!
w zakładce Muzyka jest folder - moje listy odtwarzania...ale jak się je robi?!
Od 1 do 14 z 14