Kategoria: Sieci i komunikacja »
zmana hasła dostepu do sieci wifi (wep key) w pentagramie p 6381-3
Od 1 do 2 z 2
ciotka_mysza
Member
Utworzony: 2011.10.07 20:47
Witam
Potrzebuje zmienić hasło dostępu do sieci wifi jednak po zalogowaniu się na stronie routera nie mogę nic zmienić , może robię to źle.Próbowała skontaktować się z pomocą techniczna ale niestety nie udało mi się to przez ostatnie 3 dni.Bardzo proszę o pomoc gdyż ktoś bez mojej zgody korzysta z mojego neta
Potrzebuje zmienić hasło dostępu do sieci wifi jednak po zalogowaniu się na stronie routera nie mogę nic zmienić , może robię to źle.Próbowała skontaktować się z pomocą techniczna ale niestety nie udało mi się to przez ostatnie 3 dni.Bardzo proszę o pomoc gdyż ktoś bez mojej zgody korzysta z mojego neta
balibali
Member
Utworzony: 2011.10.10 10:24 Zmieniony: 2011.10.10 10:26
Wysłany przez: ciotka_myszapo zalogowaniu się na stronie routera nie mogę nic zmienić
Nic zmienić tzn? Hasło możesz wpisać, możesz wejść w jakieś menu, zmieniasz parametry tylko ich potem nie zapisuje router ? na pewno logujesz się na admin a nie jakiś user.
Jak coś wywal WEP i użyj czegoś lepszego tego już nikt nie używa chyba że ci którzy sami się proszę o złamanie WEP a to trwa chwilę nawet jak zmienisz klucz. Ustaw WPA2-PSK AES.
Od 1 do 2 z 2