Kategoria: Nowości ze Świata Pentagram »
Nadchodzi PENTAGRAM Eon FROST
Od 1 do 4 z 4
Acmon
PentaModerator
Utworzony: 2011.10.14 11:23

Nowy odtwarzacz multimedialny - wyposażony w ekran dotykowy PENTAGRAM Eon FROST - będzie miał premierę w ostatnich dniach października.
Pełny tekst.
http://pentagram.pl/nowosci/nadchodzi_pentagram_eon_frost
Janker
Member
Utworzony: 2012.01.03 19:49
Pytanko mam odnośnie tego cudeńka
Zakupiłem go 30.12.11, do 2.1 wszystko było ok, gdy przyszło mi go 1. raz ładować, odtwarzacz wyłączył się tuż po próbie włączenia (padnięta kompletnie bateria zapewne) i już potem, po podłączeniu do ładowarki padł mi chyba ekran, widać że się podświetla delikatnie, ale nic się nie wyświetla...
Jak temu zaradzić?
Zakupiłem go 30.12.11, do 2.1 wszystko było ok, gdy przyszło mi go 1. raz ładować, odtwarzacz wyłączył się tuż po próbie włączenia (padnięta kompletnie bateria zapewne) i już potem, po podłączeniu do ładowarki padł mi chyba ekran, widać że się podświetla delikatnie, ale nic się nie wyświetla...
Jak temu zaradzić?
Acmon
PentaModerator
Utworzony: 2012.01.04 09:19
Jeżeli urządzenie po próbie naładowania (2-3h ładowania, oryginalna ładowarka sieciowa) w dalszym ciągu się nie uruchamia. Proszę o kontakt z serwisem.
EonFrost
Member
Utworzony: 2012.02.27 19:16
Witam jestem zainteresowana kupnem Mp4 Eon Frost. Ile wytrzymuje jej bateria przy słuchaniu muzyki i przy oglądaniu filmów. Proszę o rzetelną informację ,a nie dane z ulotki. Z opini na forum dowiedziałam się ,że jej bateria wytrzymuje 3 godziny.Czym ona różni się od Mp4 CINEO GOLD?
Od 1 do 4 z 4