Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »

Vanquish icer 4GB Biały ekran

Utworzony: 2011.10.16 16:48

Jakiś rok temu mój icer zaczął szwankować, na początku zaczął przesuwać się ekran gdy odtwarzacz był podłączony pod ładowarkę(jak działał na baterii wszystko było ok), z tym jeszcze jakoś dało rade żyć lecz później bateria wytrzymywała góra 5min bez ładowarki. Korzystałem z niego tylko do oglądania filmów bo miałem zastępczy odtwarzacz do muzyki. Po jakimś miesiącu nie dało się go włączyć bez ładowarki po prostu nie reagował. Mój kolega zaczął przy nim majstrować(przy okazji pogubił wszystkie śrubki) lecz nic nie zdziałał. Po jakimś pół roku chciałem obejrzeć film wszystko było dobrze do czasu gdy go włączyłem( oczywiście pod ładowarką bo inaczej nie reagował), ekran był biały i nic więcej nie da się z nim zrobić. Może ktoś zrozumiał mój problem i mi pomoże. Dzięki z góry i czekam na rozpatrzenie tematu ;)

Utworzony: 2011.10.17 13:53

Jak biały to zazwyczaj firmware ale w nim się chyba na ślepo nie da wgrać do tego jeszcze nie wiadomo co z tą baterią i zasilaniem. Tu może być problem, ale najlepiej jakby serwis zobaczył w czym problem.