Kategoria: Sieci i komunikacja »
pentagram P6367
Od 1 do 5 z 5
Tomasz75
Member
Utworzony: 2011.10.22 21:28
router pentagram p6367 posiada opcję traffic control settings po zaznaczeniu opcji i wypelnieniu odpowiednich pol wartosciami pobierania i wysylania danych i przypisaniu odpowiednich ip poszczegolnych komputerow w sieci a dokladnie ograniczenia przepustowosci niektorym z nich ,i po zaakceptowaniu "apply" niestety nie dziala opcja ograniczenia ???
tommo1982
Member
Utworzony: 2012.01.17 02:37
Też próbowałem i nie chciało mi działać. Instrukcja jest niedokładna w tej kwestii. Jest tam o jakiś słowach kluczowych, wpisuje 'pr0n' a tu jak nic strona się wczytuje.
Tomasz75
Member
Utworzony: 2012.01.17 09:21
Witam
Dzieki za odpowiedz ,napisz mi jeszcze jak jest ze stabilnością Wi-fi??? czy nie zrywa połączeń?
u mnie przez kabel z Pc-tem i Tv dziala stabilnie ale z laptopem zrywa połączenia musze restartowac router.
Dzieki za odpowiedz ,napisz mi jeszcze jak jest ze stabilnością Wi-fi??? czy nie zrywa połączeń?
u mnie przez kabel z Pc-tem i Tv dziala stabilnie ale z laptopem zrywa połączenia musze restartowac router.
tommo1982
Member
Utworzony: 2012.01.17 20:47
Żadnych problemów, ale ruter i laptop mam w tym samym pokoju. Położyłem go gdzieś tak na wysokości pasa. W drugim pokoju mam konsolę PS3 połączoną z routerem i sygnał mam na 100%.
Używam Ubuntu i Win7. Pod żadnym z systemów nie miałem problemów z połączeniem WiFi. Jedyny problem to modem Huawei E1750c. Drań wiesza lub spowalnia mi połączenie a po ręcznym rozłączeniu nie chce się ponownie połączyć i muszę wyjmować/wkładać go do routera (to samo miałem pod laptopem, więc nie jest to wina routera).
Używam Ubuntu i Win7. Pod żadnym z systemów nie miałem problemów z połączeniem WiFi. Jedyny problem to modem Huawei E1750c. Drań wiesza lub spowalnia mi połączenie a po ręcznym rozłączeniu nie chce się ponownie połączyć i muszę wyjmować/wkładać go do routera (to samo miałem pod laptopem, więc nie jest to wina routera).
Tomasz75
Member
Utworzony: 2012.01.18 09:28
No wlasnie ten nieszczesny huawei 1750 mam ten sam model, ale kiedy przy jednoczesnym używaniu stacjonarnego kablem i laptopa po wi-fi problem wystepuje tylko w lapku a w tym samym czasie na pc-cie jest internet. Logujac sie do panelu konfiguracyjnego wyglada jak by wszystko bylo w porzadku lan ,wan, itp.problem jest w niestabilnej pracy radia po wi -fi no nic wysylam zapytanie techniczne do pentagrama.
Od 1 do 5 z 5