Kategoria: Sieci i komunikacja »

P 6361 firmware

Utworzony: 2011.10.23 21:30

Witam wszystkich, to mój pierwszy post :)

Chciałbym poprosić o najnowszy firmware do modelu P 6361. Mam problem z przekierowaniem portów i chcę od tego zacząć. Szperając po necie dowiedziałem się, że jest firmware H3_V3.3.6f_Pent_SPI_01-Jul 23 2010 Czy to jest najnowsze? Moje obecne to H1_V3.3.5s_Pent_01-Dec 10 2009

Z góry dziękuję za pomoc

Utworzony: 2011.10.26 10:58

Napisz w czym masz problem.

Utworzony: 2011.10.26 16:54

Witam,
Częściowo mi się udało rozwiązać problem, ale jedna rzecz nadal nie działa, mianowicie po dłuższym nieużywanym połączeniu z telefonem z androidem - połączenie jakby się "zamraża", jest aktywne, ale internet nie działa, dopiero restart połączenia pomaga. Pytam o firmware bo mam nadzieję to pomoże.

Utworzony: 2011.10.27 14:26

Nie ma tam jakieś opcji żeby w stanie spoczynku telefon rozłączał - zabezpieczenie, bo ludziska często potem mówią a nie wiedziałem że działa w tle internet i może jest jakaś opcja na to.
Zobacz czy na routerze nie gasną lub inaczej się wtedy zachowują diody. Sprawdź status router czy jest połączenie i najlepiej jakbyś miał wifi w komputerze i sprawdził jak tam działa. O fw najlepiej zapytaj pomoc techniczna - pomoc@mmv.pl

Utworzony: 2011.10.27 17:25

W statusie na routerze cały czas widnieje połączenie. Znalazłem jednak środek rozwiązujący w pewien sposób ten problem. W telefonie zmieniłem opcję na "rozłączy po wyłączeniu ekranu" w ten sposób istniejące połączenie niejako nawiązuje się ponownie po zapaleniu ekranu. To jak na razie jedyne rozwiązanie, które mnie satysfakcjonuje jednak. Co nie znaczy, że zastanawiającym jest fakt, że laptop cały czas podłączony jest przez wi-fi a tego problemu nie ma .

Pozdrawiam

Utworzony: 2011.10.28 14:14

Może warto poszukać na forach telefonicznych lub dotyczących androida.