Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »

VANQUISH VOLT

Utworzony: 2011.10.25 20:49 Zmieniony: 2011.10.25 20:50

Witam , potrzebuję odtwarzacz , który pozwoli mi odtwarzać muzykę z karty pamięci, przez jak najdłuższy czas.
Jakość dźwięku nie jest bardzo ważna gdyż nie o to chodzi w mp3 moim zdaniem(wystarczy przeciętna).

Czy aktualny firmware jest w pełni funkcjonalny ?
Czy bateria trzyma chociaż 30h przy dosyć głośnym ustawieniu ?

Aktualnie mam clipa+(2gb) lecz mam okazję za niewielka dopłata zamienić go na volta 4gb.

Czekam na odp, z góry dzięki.

Utworzony: 2011.11.01 14:05

Dźwięk IMO idealny nie jest, ale nie potrafię ładnie opisać, czego w nim brakuje. Jest taki jakiś... stłamszony :D

Pytanie o firmware jest mało precyzyjne. Ale soft działa i mimo paru buraków (koncepcyjnych, głównie kuleje ergonomia) sprawuje się dobrze. Najbardziej wkurzają dwie rzeczy: (a) długotrwałe skanowanie karty przy każdym starcie, (b) strasznie prymitywna obsługa plików, wrażliwa na błędy - w efekcie odpięcie odtwarzacza od kompa bez odklikania "bezpiecznie odłącz..." kończy się strasznie często koniecznością przeformatowania obu nośników pamięci - wbudowanego i karty.

Pytanie o baterię: odtwarzacz potrafi zasuwać bardzo długo, ale godzin ci nie policzę. Cztery dni jazdy autokarem zjadło pół baterii. Ale zapauzowany też ciągnie prąd, więc jak go nie używasz dobrze jest go wyłączać - co jest upierdliwe ze względu na długi czas wstawania jw.