Kategoria: Nawigacja GPS »

Nomad Evo 4.3

Utworzony: 2011.10.30 17:50

Znowu problem z uruchomieniem.Uwazam ze to jakies nie porozumienia cala ta firma i ich produkty.Mialem starszy model Nomad w ktorej cos padlo , a mianowicie nie pokazywal satelit .Firma w ramach gwarancji dala mi Nomad Evo 4.3 mam ja nie caly rok 2 razy byla naprawiana -tj ta sama usterka nie wlacza sie nawigacja czarny ekran reset nic nie daje .Byla zmiana czasu mowie wlacze nawigacje przestawie czas a tu czarny ekran 100 reset nic nie daje.Ktos ma jakis patent na uruchomienie nawigacji ?????/Cala ta firma to kpina zartuja sobie z ludzi widzialem ostatnio w serwisie jak sie ludzie z nimi kłoca teraz juz wiem dlaczego

Utworzony: 2011.10.30 18:24

Witam
Na wstępie nadmienię, że rzadko korzystam z nawigacji.
Planuję jutro wyjazd i chciałem sprawdzić navi i... NIE DZIAŁA !!!
Kompletnie się nie włącza - czarny ekran !!!
Czy jest jakiś sposób na to?
Czy może "duch" Japonii działa?
Pozdrawiam

Utworzony: 2011.11.03 07:39

Witam
Jest juz wszystko oki musiala polezakowac dobe.Ale dla mnie ta firma juz nie istniej ,kupilem wczoraj modecoma x2 HD za 359zl .Wrazenia super odpala momentalnie nie trzeba ustawiac ani portow ani szybkosci po okolo 5sek czyta 8 satelit gdzie pentagram rzadko widzial jeden lub 2 satelity a nieraz wogole .Zero wieszania momentalne wczytywanie auto mapy, z wad moge powiedziec tylko o wygladzie mala cegielka a takto nie mozna do niczego sie doczepic, za to cene bardzo polecam Pentagram przy tym to jak syrenka przy porsche .Roznica w cenie nie jest duza a wrazenie jak niebo i ziemia goraco polecam