Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
Problem z Dodawaniem do Ulubionych Eino Gold
Od 1 do 9 z 9
GaLeReK
Member
Utworzony: 2011.10.31 18:32
Mam problem z odtwarzaczen Eon Eino Gold P 5119. usunałem przypadkowo dwa pliki systemowe( tekstowe) z odtwarzacza. Skutkiem tego jest bląd przy dodawaniu jakiego utworu do ulubionych. Szukalem softa/aktualizacji na stronie producenta niestety na marne. Oto moje gg prosze o pomoc. 37721190
bambosz7
Member
Utworzony: 2011.11.02 13:40
Jeśli to partycja ogólno dostępna to możesz ją nawet sformatować i nic się nie stanie, chyba że otwierałeś drugą partycję tzw. systemową usuwanie czegokolwiek z tej partycji (inny dysk) nie jest dobrym pomysłem.
Zacznij od sformatowania partycji tej ogólno dostępnej (trzymasz tam np. pliki mp3) może być błąd w pamięci, pliki wymagane do pracy zostaną załadowane automatycznie po ponownym uruchomianiu urządzenia.
Zacznij od sformatowania partycji tej ogólno dostępnej (trzymasz tam np. pliki mp3) może być błąd w pamięci, pliki wymagane do pracy zostaną załadowane automatycznie po ponownym uruchomianiu urządzenia.
GaLeReK
Member
Utworzony: 2011.11.02 18:10
Niestety nic to nie dalo. Jak nie moglem dodawać pliko do ulubionych tak nie moge. Dla inf te dwa pliki ktore usunalem byly na ogolnodostępnym dysku na ktorym byly rownierz mp3
bambosz7
Member
Utworzony: 2011.11.03 10:03
U mnie na soft 3.1.0 jest ok, napisz jak dodawałeś i jaki błąd wywala. czy plik jest umieszczony na karcie czy w pamięci odtwarzacza i czy można go odtworzyć w całości.
GaLeReK
Member
Utworzony: 2011.11.03 11:01
Były tam dwa pliki tekstowe. Na tym dysku na ktorym sa mp3'ki. Dopóki byly nie mialem problemu z odtwarzaczem. Gdy je przypadkowo usunąlem nie moge dodawać do ulubionych. A wygl ąda to taak. Gdy cos dodam jakis utwor do ulubionych owszem pojawi sie. Ale gdy wylącze i wlacze odtwarzacz i wejde w ulubione lista jest kompletnie pusta. Od pewnego czasu podczas wlaczania pojawia mi sie bilay ekran:/ chyba bedzie reklamacja... Nie wiem dlaczego sie tak dzieje
GaLeReK
Member
Utworzony: 2011.11.03 11:02
Gdybyś mogl mi podeslac te dwa pliki sa one na dysku glownym. Sa tez tam foldery typu Record Itp.
bambosz7
Member
Utworzony: 2011.11.04 09:55
Ja znalazłem tylko te trzy pliki
http://www.sendspace.com/file/4cn1y9
http://www.sendspace.com/file/4cn1y9
GaLeReK
Member
Utworzony: 2011.11.04 20:53
Nie wiem co sie dzieje. Wkleilem je. I nic dalej to samo. Bylem przekonany ze to pomoze. a tu dupa. i w dodatku nie zglosze reklamacji bo zgubilem gdzies karte gwarancyjna:/
W kazdym razie dzieki za pomoc
W kazdym razie dzieki za pomoc
balibali
Member
Utworzony: 2011.11.07 11:41 Zmieniony: 2011.11.07 11:45
Zgłoś na niezgodność towaru z umową w sklepie - potrzebny jest wtedy tylko paragon/faktura. Gwarancja nie jest potrzebna.
Sprawdź czy przypadkiem jakiś antywirus nie zablokował jakiegoś pliku na urządzeniu, format pamięci odtwarzacza na innym komputerze powinien usunąć ten problem, o ile to coś takiego.
Sprawdź czy przypadkiem jakiś antywirus nie zablokował jakiegoś pliku na urządzeniu, format pamięci odtwarzacza na innym komputerze powinien usunąć ten problem, o ile to coś takiego.
Od 1 do 9 z 9