Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
PENTAGRAM Vanquish VOLT [P 5103] POMOCY! :(
Od 1 do 4 z 4
violet
Member
Utworzony: 2011.11.27 17:20
Hej. Mam problem z moim odtwarzaczem. Zakupiłam go w lipcu 2011 roku i początkowo działał prawidłowo, lecz po pewnym czasie był problem z uruchomieniem go - nie chciał się włączyć lub robił to po długiej chwili. Po pewnym czasie przestałam go wyłączać, bo ten czas się wydłużył. Często trzeba było go podłączać do komputera lub ładowarki żeby się włączył. Przedwczoraj wieczorem słuchałam muzyki i go wyłączyłam żeby odpoczął trochę. Od tamtego czasu nie chce się włączyć żadnym sposobem. Nie mam pojęcia dlaczego. Dodam tylko, że nawet nie wiem kiedy, ale uszkodziła się obudowa przy jednym klawiszu - pękła i odpadł malutki kawałek, więc jest dziurka. Plus z mp3 schodzi taka cienka biała folia i wygląda koszmarnie. Doradźcie, co zrobić? Gwarancji pewnie mi nie uwzględnią, a nie chcę też kupować nowego i nie chcę płacić olbrzymich sum za naprawę. Pomocy.
balibali
Member
Utworzony: 2011.11.28 16:11
Był jakiś wątek o tym schodzącym lakierze (musisz poszukać tu na forum) i odprysku na obudowie że to mogą uznać na gwarancji. Ja bym na twoim miejscu zrobił kilka fotek i im wysłał na serwis
KUBUTECH911
Member
Utworzony: 2011.11.28 19:08
To ja mialem ostatni ten problem. Rozwiązanie jest takie... 1. Dzwonisz do serwisu. 2. Mówisz co i jak ( koniecznie o lakierze) #. Mi powiedzieli ze mam go wyslac i wyslalem. Było to 21,11,11 i mial byc tydzien a dzisiaj go nie mam.
violet
Member
Utworzony: 2011.11.29 16:32
Dziś dzwoniłam, dałam zgłoszenie reklamacji, czekam na maila i wysyłam. Wywaliłam kasę na porządną mp3, bo już mi się rozwaliły 3 takie sprzęty i mam gówno. -.-'
Od 1 do 4 z 4