Kategoria: Nawigacja GPS »
PENTAGRAM Nomad Evo 4.3 [P 9440] nacisk na wyświetlacz
Od 1 do 2 z 2
pawcio28m
Member
Utworzony: 2011.11.27 21:07
Witam
Jestem posiadaczem nawigacji PENTAGRAM Nomad Evo 4.3 [P 9440] i mam dziwny objaw nacisku na ekran lcd od wewnątrz czyli ( w połowie górnej części wyświetlacza tam gdzie znajduje się głośniczek następuje nacisk przebarwienie tak jak za mocno by się dotknęło monitora np. od komputera .)
nie jest to uciążliwe jak się nie dotyka urządzenia a jednak boje się żeby nie uszkodził się wyświetlacz, dodam też że trzymanie obudowy mocniej też powoduje ten efekt .proszę o odpowiedz
Jestem posiadaczem nawigacji PENTAGRAM Nomad Evo 4.3 [P 9440] i mam dziwny objaw nacisku na ekran lcd od wewnątrz czyli ( w połowie górnej części wyświetlacza tam gdzie znajduje się głośniczek następuje nacisk przebarwienie tak jak za mocno by się dotknęło monitora np. od komputera .)
nie jest to uciążliwe jak się nie dotyka urządzenia a jednak boje się żeby nie uszkodził się wyświetlacz, dodam też że trzymanie obudowy mocniej też powoduje ten efekt .proszę o odpowiedz
balibali
Member
Utworzony: 2011.11.28 16:05
Ten nacisk masz jak nie dotykasz czy tylko przy dotykaniu? Przy nacisku to może się odciskać i raczej nic się nie stanie to tak jak za mocno naciskam na ekran swojej navi . Bez nacisku nie powinno się dziać, ale jak się nie zobaczy to ciężko gdybać. Jak możesz to zrób zdjęcia i wyślij na serwis i będziesz miał jasność.
Od 1 do 2 z 2