Kategoria: Inne »
Jak zareklamować ??
Od 1 do 2 z 2
mariolak3
Member
Utworzony: 2011.12.01 22:09
W moim mp4 Eon Cineo Gold 8 gb popsuła się gniazdo słuchawkowe (a coż by innego).
Pozostało mi jeszcze rok gwarancji, więc postępowałem zgodnie z zasadamy tego procesu reklamacyjnego i już wszystko dostałem co trzeba, ten numer reklamacyjny itd. Wreszcie miałem wysłać urządzenie, a tu nagle wsiąkła mi karta gwarancyjna z doczepionym do niej paragonem lub inaczej: zgubiłem je. Czy w tej sytuacji jest cokolwiek co mogę zrobić, aby zareklamować sprzęt zakładając, że nie znajdę tego paragonu....
pozdrawiam
Pozostało mi jeszcze rok gwarancji, więc postępowałem zgodnie z zasadamy tego procesu reklamacyjnego i już wszystko dostałem co trzeba, ten numer reklamacyjny itd. Wreszcie miałem wysłać urządzenie, a tu nagle wsiąkła mi karta gwarancyjna z doczepionym do niej paragonem lub inaczej: zgubiłem je. Czy w tej sytuacji jest cokolwiek co mogę zrobić, aby zareklamować sprzęt zakładając, że nie znajdę tego paragonu....
pozdrawiam
Acmon
PentaModerator
Utworzony: 2011.12.02 15:11
Reklamacja gwarancyjna wymaga karty gwarancyjnej i dokumentu zakupu. Proszę się jednak skontaktować z Panem Piotrem Ziemkiewiczem być może zaproponuje jakieś rozwiązanie tej sytuacji.
Tel. 22 338 90 20 lub tymczasowy 22 250 2828 lub e-mail: serwis@mmv.pl
Tel. 22 338 90 20 lub tymczasowy 22 250 2828 lub e-mail: serwis@mmv.pl
Od 1 do 2 z 2