Kategoria: Akcesoria graficzne »
Thintype p2006 - nie chce działać
Od 1 do 2 z 2
phjaxi
Member
Utworzony: 2012.01.08 17:47 Zmieniony: 2012.01.08 20:03
witam
od kilku dni posiadam tablet pentagrama, wszystko dobrze działało do dnia wczorajszego
normalnie gdy podłączałem go do kompa dioda w prawym górnym rogu ładnie się migała,
wczoraj podłączyłem tablet do kompa i żadnej reakcji
sprawdzałem na laptopie, dzieje się to samo, próbowałem też z reinstalacją sterowników, nic to nie dało
zmiana baterii nic nie daje (o ile tamte, które zmieniałem, działały)
#
posiadam kartę gwarancyjną, która nie jest podpisana przez sprzedawcę(allegro) i rachunek, czy będą problemy z reklamacją?
ile czasu zajmuje ogólne naprawienie po wysłaniu na gwarancję?
od kilku dni posiadam tablet pentagrama, wszystko dobrze działało do dnia wczorajszego
normalnie gdy podłączałem go do kompa dioda w prawym górnym rogu ładnie się migała,
wczoraj podłączyłem tablet do kompa i żadnej reakcji
sprawdzałem na laptopie, dzieje się to samo, próbowałem też z reinstalacją sterowników, nic to nie dało
zmiana baterii nic nie daje (o ile tamte, które zmieniałem, działały)
#
posiadam kartę gwarancyjną, która nie jest podpisana przez sprzedawcę(allegro) i rachunek, czy będą problemy z reklamacją?
ile czasu zajmuje ogólne naprawienie po wysłaniu na gwarancję?
balibali
Member
Utworzony: 2012.01.09 12:45
Jak port usb w kompie działa to pewnie wina elektroniki urządzenia i bez reklamacji się nie obejdzie. Jak urządzenie nie jest podłączone bezpośrednio do usb to podłącz bezpośrednio.
Masz komplet więc raczej nie będzie.
O to musisz się zapytać na serwisie, w gwarancji jest do 21dni roboczych, ale to jest różnie (może być w kilka dni) i zależy od tego czy jest model na wymianę czy nie. Najlepiej jak podpytasz serwis.
Wysłany przez: phjaxiposiadam kartę gwarancyjną, która nie jest podpisana przez sprzedawcę(allegro) i rachunek, czy będą problemy z reklamacją?
Masz komplet więc raczej nie będzie.
Wysłany przez: phjaxiile czasu zajmuje ogólne naprawienie po wysłaniu na gwarancję?
O to musisz się zapytać na serwisie, w gwarancji jest do 21dni roboczych, ale to jest różnie (może być w kilka dni) i zależy od tego czy jest model na wymianę czy nie. Najlepiej jak podpytasz serwis.
Od 1 do 2 z 2