Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
Pentagram Vanquish Volt P5103 Problem dyktafon!
Od 1 do 3 z 3
rage87
Member
Utworzony: 2012.01.31 11:18
Witam, niedawno nabyłem odtwarzacz jak w tytule wątku i nie wiem jak działa w nim dyktafon, otóż po wybraniu z menu funkcji dyktafon nie jest ona aktywowana tylko od razu wyskakuje monit o zapisywaniu pliku po czym znika a plik się nie nagrywa, jest on widoczny w nagraniach ale nie da się go odtworzyć i wyskakuje jakiś błąd urządzenia dodam że nagrywanie z radia też nie działa. Proszę o pomoc być może źle coś robię albo nie potrafię włączyć dyktafonu, jak sprawa wygląda u was, dodam że nie mogę zaktualizować softu gdyż nie działa program do aktualizacji co było poruszane już w innym temacie. Czy problem z dyktafonem to wada odtwarzacza i będę zmuszony odesłać go do reklamacji? 

wanzel_morda
Member
Utworzony: 2012.01.31 13:18
jak bym sformatował pamięć, żeby wywalić błąd w pamięci jeśli jest i z tego co pamiętam to w ustawieniach miał coś takiego jak tryb pracy dyktafonu może jest ustawiona aktywacja na głos i dlatego od razu zapisuje.
rage87
Member
Utworzony: 2012.02.01 00:37
Heh, dzięki za odpowiedź ale już znalazłem rozwiązanie, trafiłem na nie przypadkiem na tym forum, a mianowicie gdy ustawi się w opcjach jakość nagrywania z dyktafonu na wysoka to on po prostu nie działa:( Na szczęście z pamięcią urządzenia jak i z kartą pamięci wszystko ok. Jak widać soft w Vanquish`u jest niedopracowany, oraz nie da się zaktualizować, a ludzie w Pentagramie nie wiele sobie robią z naszych opinii. Smutna prawda. 

Od 1 do 3 z 3