Kategoria: Tuning PC »

Zepsuta alpaya

Utworzony: 2009.07.08 12:06

Witam, 11 lutego kupiłem cooler pentagram alpaya i byłem z niego bardzo zadowolony aż do poniedziałku kiedy to mój komputer przy włączeniu zaczął wydawać piski i bios pokazywał komunikaty odnośnie procesora, więc się wystraszyłem i zadzwoniłem po informatyka, kiedy przyszedł i zobaczył komunikaty, rozkręcił obudowę i wyjął coolera w którym pękła nóżka która go przytrzytrzymywala do gniazda, i mój informatyk powiedział że takiej reklamacji mi mogą nie uznać więc pojechałem do rzecznika praw konsumenta i on powiedział że reklamacją może być uznana, tylko mam napisać na tym forum co się stało i dał mi numer do infolinii pentagrama która nie działa. Proszę o odpowiedź co mam robić albo niech mi ktoś da numer do Waszej firmy to wtedy zadzwonimy z rzecznikiem jeszcze raz. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.

Utworzony: 2009.07.08 12:21 Zmieniony: 2009.07.08 12:25

Proszę o kontakt z firmą Multimedia Vision sp. z o.o. zajmującą się obsługą serwisową produktów Pentagram.

Dane kontaktowe:

Dział pomocy technicznej
Infolinia - 0 801 080 221
tel. 022 338 90 30
pomoc@mmv.pl

Multimedia Vision dokona oceny uszkodzenie urządzenia w serwisie i określi czy uszkodzenie podlega naprawie gwarancyjnej czy też nie. Na tej podstawie zostaną podejęte dalsze kroki dotyczące złożonej reklamacji.