Kategoria: Sieci i komunikacja »
P6331-6 zawiesza się
arasek
Member
Utworzony: 2010.08.13 13:41
jeśli to do mnie, to modulator miałem ustawiony na auto i na adsl2+ a adls mode juz nie pamiętam dokłądnie ppc vc mux czy jakoś tak, na reszcie ustawień nie chodziło... i działało w kit, teraz potwierdzam, że ten firmware co wyżej w poście o nim pisałem, jest bardzo dobry i niema co się sugerowac datą wydania o rek wcześniejszą. Połaczeń mi nie zrywa i jak pisałem z netią łaczy się 5-15 sekund. pozdro
id87
Member
Utworzony: 2010.11.01 23:57
Problem w swoim routerze zauważyłem dobre kilka miesięcy temu. O sofcie alternatywnym się dowiedziałem, ale mimo wszystko nie wgrałem, bo myślałem, że Pentagram wypuści aktualizację.
Niestety nie jesteśmy "ważni" dla firmy.
To nie mój pierwszy problem z routerem, pierwszy problem był MEGA paranormalny (można zobaczyć w moich poprzednich postach). Został rozwiązany dzięki update softu na najnowszą dostępną wersję. Niestety pojawił się za to problem z zawieszaniem routera...
Przypadłość ta, na pewno doświadcza wielu użytkowników tego routera, ale niewielu raczy o tym powiadomić, mnie też się nie chciało pół roku temu, ale teraz gdy nie widać poważnego odezwu ze strony firmy - trzeba napisać.
Panowie z Pentagrama - Czy jesteśmy skazani na wgrywanie softu od innego producenta ?
Niestety nie jesteśmy "ważni" dla firmy.
To nie mój pierwszy problem z routerem, pierwszy problem był MEGA paranormalny (można zobaczyć w moich poprzednich postach). Został rozwiązany dzięki update softu na najnowszą dostępną wersję. Niestety pojawił się za to problem z zawieszaniem routera...
Przypadłość ta, na pewno doświadcza wielu użytkowników tego routera, ale niewielu raczy o tym powiadomić, mnie też się nie chciało pół roku temu, ale teraz gdy nie widać poważnego odezwu ze strony firmy - trzeba napisać.
Panowie z Pentagrama - Czy jesteśmy skazani na wgrywanie softu od innego producenta ?
Acmon
PentaModerator
Utworzony: 2010.11.03 10:50
Wszystkie problemy z działaniem sprzętu proszę zgłaszać pomocy technicznej PENTAGRAM Polska (dawniej MMV), zostanie to sprawdzone i jeżeli się potwierdzi poprawione.