Kategoria: Inne »
KIEDY PENTAGRAM ZAMIERZA WPROWADZIĆ NA RYNEK CZYTNIK EBOOKÓW?
Od 1 do 6 z 6
balibali
Member
Utworzony: 2009.07.16 09:14 Zmieniony: 2009.07.16 09:17
przecież to nieporęczne i duże to już lepsze rozwiązanie jakieś netbook - może nie wypas urządzenie ale zawsze o wiele większa funkcjonalność
kolporter chyba ma w ofercie coś takiego i liczą sobie za 8-10" czarno-biały ok 1 tyś, sporo
kolporter chyba ma w ofercie coś takiego i liczą sobie za 8-10" czarno-biały ok 1 tyś, sporo
goodwill
Member
Utworzony: 2009.07.16 10:42
"przecież to nieporęczne i duże "?. zobacz czytniki eslick FOXIT READERA lub KINDLE - 1000książek waży 200g i ma 6' wyśfietlacz. OK
obelin
Member
Utworzony: 2009.07.16 10:53
Każde PDA to potrafi - więc teoretycznie nada się np. nawigacja, nie obraź się jak dla mnie takie czytniki w takiej postaci nie mają przyszłości - fajne są zapowiedzi tych nowych czytników typu zwijane, wyświetlane na foliach, ale to sf na razie.
Prawda lepsze to nic ebooki w mp3, na których nic nie widać i opcja ta stanowi zazwyczaj bajer.
Prawda lepsze to nic ebooki w mp3, na których nic nie widać i opcja ta stanowi zazwyczaj bajer.
ani76
Member
Utworzony: 2009.07.16 14:41
Nie ma jak książka papierowa, fajnie jest czuć papier, zapach książki. Może jestem troszkę stara, ale jakoś takie wynalazki do mnie nie przemawiają.
Krytyk_RoHS
Member
Utworzony: 2009.07.16 14:48
Zgadzam się w pełni z ani76. Ebook w ogóle do mnie przemawia - kontakt z książką papierową jest po prostu nie do zastąpienia ;)
Ciekawostka - na pdaclub.pl (jakby nie patrzeć portal miłośników elektronicznych urządzeń) jest jeszcze aktywna sonda na temat ebooków - książka wygrywa.
Ciekawostka - na pdaclub.pl (jakby nie patrzeć portal miłośników elektronicznych urządzeń) jest jeszcze aktywna sonda na temat ebooków - książka wygrywa.
Od 1 do 6 z 6