Kategoria: Gecko »

co się stało z przylepcem?

Utworzony: 2009.07.19 14:09

po trochę ponad miesiącu Gecko straciło swoje właściwości (wbrew materiałom handlowym). Na początku gdy przykleiłem go do deski rozdzielczej i położyłem na niego telefon, to zdejmując go aż odpięła się tylna obudowa telefonu. A teraz telefon spadł sam podczas jazdy po "normalnej" drodze i na domiar złego spadł prawdopodobnie na metalową szynę od fotela i zostały głębokie rysy na obudowie. Dlaczego po ledwie miesiącu nie trzyma już tak dobrze? Przemyłem go wodą ale niewiele to pomogło. Co mam teraz z tym zrobić?

Utworzony: 2009.08.03 16:58

No to masz coś walnięte lub mocno ci się kurzy w aucie, ja używam wody ze zwykłym mydłem i po umyciu dalej trzyma jak wcześniej - wycieram zwykłym ręcznikiem takim lekko sprawnym żeby włoski się nie czepiały i tyle. Jeżeli ci nie trzyma to radziłbym kontakt z serwisem.

Utworzony: 2009.08.04 09:21 Zmieniony: 2009.08.05 14:49

w aucie nie kurzy się mocno, wydaje mi się że w miarę normalnie, zresztą co roku wymieniam filtr kabinowy. co do samego Gecko to umieszczony jest na górze deski rozdzielczej, przemyłem go wodą i niewiele to pomogło. Nie jest też narażony na słońce ponieważ auto jest garażowane.

Utworzony: 2009.08.04 09:46

Ja bym na twoim miejscu to reklamował, jeżeli nie trzyma tak jak wcześniej. Skontaktuj się z MMV i daj znać czy ci to wymienią.