Kategoria: Odtwarzacze MP3 / PMP »
Aktualizacja cineo z 2.20 do 2.30... pacjent zmarł
Od 1 do 3 z 3
ushy
Member
Utworzony: 2009.08.27 20:30
Jak w temacie, postępowałem zgodnie z instrukcją... po kliknieciu 'restore' wszystko szło dobrze, aż do formatowania.
Wyskoczył błąd, że player jest odłączony. Od tego momentu nie mogę włączyć plejera :-(... Moge go już wyrzucić czy producent wreszcie opracuje jakieś porządne narzędzie?
Aktualizacja firmware przypomina nieco rosyjską ruletkę...
Wyskoczył błąd, że player jest odłączony. Od tego momentu nie mogę włączyć plejera :-(... Moge go już wyrzucić czy producent wreszcie opracuje jakieś porządne narzędzie?
Aktualizacja firmware przypomina nieco rosyjską ruletkę...
ushy
Member
Utworzony: 2009.08.28 09:28
Udało się, pomógł format cineo z windows 7 i instalacja fw na czystej partycji w xp sp3.
Wniosek... CineoDM nie działa w windows7 (nawet w trybie kompatybilności Vista czy Xp)
Co ciekawe nie potrzebne było kopiowanie pliku setup na dysk cineo i aktualizacja. Wystarczyło zrobić restore używając CineoDM. Po co ten krok jest opisywany w instrukcji?
Wniosek... CineoDM nie działa w windows7 (nawet w trybie kompatybilności Vista czy Xp)
Co ciekawe nie potrzebne było kopiowanie pliku setup na dysk cineo i aktualizacja. Wystarczyło zrobić restore używając CineoDM. Po co ten krok jest opisywany w instrukcji?
bynus
Member
Utworzony: 2009.08.30 09:30
w moim przypadku ja nie musiałem restartować żadnym programem ani nic wgrałem FW na cineo dałem aktualizacje i po chwili pokazał sie napis restart odtwarzacz sie zrestartował i mogłem sie cieszyć nowym FW i instrukcja na stronie pentagrama nie przydała mi sie wogóle
Od 1 do 3 z 3