Kategoria: Akcesoria graficzne »
Mac - Virtuoso i Snow Leopard
Od 1 do 7 z 7
marius
Member
Utworzony: 2009.09.24 17:01
Witam,
Używam Virtuoso na Leopardzie 10.5.8 i chcę się przerzucić na snow leoparda 10.6.1 ale nie jestem pewien czy aby nie będzie problemów ze sterownikami i czy będzie na pewno kompatybilny z tym systemem.
Czy wszystko będzie ok?
Pozdrawiam
Używam Virtuoso na Leopardzie 10.5.8 i chcę się przerzucić na snow leoparda 10.6.1 ale nie jestem pewien czy aby nie będzie problemów ze sterownikami i czy będzie na pewno kompatybilny z tym systemem.
Czy wszystko będzie ok?
Pozdrawiam
pangal
Member
Utworzony: 2009.09.28 12:58
Te które obecnie udostępniają są do wersji 10.5.x, więc co do 10.6.x nie wiem, najlepiej jak sprawdzisz jak masz taką możliwość. U mnie jak ktoś będzie miał tą wersję to dam znać, ale na razie posucha i raczej to potrwa.
Cola
Member
Utworzony: 2009.10.19 11:39
Witam.
A skąd właściwie mogę ściągnąć sterowniki do virtuoso na maka? Do tej pory używałem go z windows i teraz mam problem. Wygląda na to, że producent nie udostępnia sterowników na makówki, mimo takiego zapewnienia na każdej stronie opisującej produkt. Bardzo proszę o pomoc, bo jestem bliski wywalenia tego przez okno.
A skąd właściwie mogę ściągnąć sterowniki do virtuoso na maka? Do tej pory używałem go z windows i teraz mam problem. Wygląda na to, że producent nie udostępnia sterowników na makówki, mimo takiego zapewnienia na każdej stronie opisującej produkt. Bardzo proszę o pomoc, bo jestem bliski wywalenia tego przez okno.
soyo
Member
Utworzony: 2009.10.19 12:02
Tylko to chyba nie był do wersji 10.6 - bo ta chyba to ten Snow, tylko do tej wcześniejszej 10.5.
magic
Member
Utworzony: 2010.01.26 11:19 Zmieniony: 2010.01.26 14:48
Witam . szukam sterownikow do Open XXl dzialajacych w OS X wersja 10.6 jak widze , nie tylko ja ich szukam . niestety te wczesniejsze , wersja 10.5 nie dzialaja . dzieki
[Acmon] Nie ten temat. Załóż oddzielny wątek dotyczący O'pen XXL.
[Acmon] Nie ten temat. Załóż oddzielny wątek dotyczący O'pen XXL.
Od 1 do 7 z 7