Kategoria: Tuning PC »

Silent Force Value 400, jakie sa parametry dla lini +12V?

Utworzony: 2009.10.07 23:05

Jestem mocno zainteresowany zakupem tego modelu do mojego HTPC, starsze Silent Force cieszyly sie dobra opinia, bylo sporo testow, niestety informacji o tych nowych jest bardzo malo, niepokoi mnie tez fakt ze nigdzie nie ma szczegolowych danych dotyczacych realnie dostepnej mocy i jej rodzialu na poszczegolne linie. Bede bardzo wdzieczny za podanie parametrow tego modelu lub 450, jezeli ma ktos dostep, gdyby ktos sie dodatkowo orientowal, jaka firma odpowiada za ich produkcje dla Pentagrama to tez bede super wdzieczny, z gory dzieki za odpowiedzi

Utworzony: 2009.10.08 09:56

Z tego co wiem to Sirtec robi zasilacze dla Pentagrama. Od tego samego producenta bierze Lian Li, tylko sprzedaję 2, 3 razy drożej.

Utworzony: 2009.10.08 10:41

Dopuszczalne obciążenie każdej z linii (dla modeli serii Value, Total i Ultimate).

http://download.pentagram.eu/index.php?dir=pl%2Fsterowniki%2Fzasilacze%2F&download=Pentagram_PSU.pdf

Utworzony: 2009.10.08 22:02

Niezle to wyglada, w tej cenie Value to jedyny zasilacz o deklarowanej mocy realnej na tym poziomie. Pentagram musi mocno popracowac nad PR/Reklama {opisami na stronach}, wtedy moga spokojnie obnizyc zyski i udzialy w rynku Chieftec'a , przynajmniej z ich serii EB , Modecom'ui z ich slabiutkich Carbon'ow, oraz FSP z ich serii G i A. Wielkie dzieki wszystkim za informacje, zamowie sobie tego Value